Giriş Kayıt
William MacDonald

William MacDonald


Oyuncu, Yapımcı

William MacDonald, oyuncu, yapımcı.

Uzaylı Ajan (2007), Cold Blooded (2012), The Colt (2005), Görünmeyen Tehlike 2 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill MacDonald | Bill Macdonald | William Macdonal
Takma İsmi: Bill
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evinde Biri Var
2021 Korku Oyuncu 4.8 16,793
2020 Komedi Oyuncu 7.9 67,105
2019 Dram Oyuncu 7.1 263
2018 Gizem Oyuncu 7.0 569

84 Yazı
2018 Dram Oyuncu 6.7 41,746
2018 Macera Oyuncu 7.1 9,812
2018 Gizem Oyuncu 6.3 761
2017 Gizem Oyuncu 7.1 140
2017 Suç Oyuncu 6.7 1,048
2017 Suç Oyuncu 8.2 30
2016 Dram Oyuncu 8.0 57,024

Kayıp Çocuk
2014 Suç Oyuncu 5.9 33,959
2014 Dram Oyuncu 7.2 593

Carrie: Günah Tohumu
2013 Dram Oyuncu 5.8 141,648
2013 Suç Oyuncu 7.1 416
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,918
2012 Dram Oyuncu 7.0 63
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 823
2010 Korku Oyuncu 6.8 132
2010 Aksiyon Oyuncu 4.9 533
2009 Suç Oyuncu 4.6 270
2009 Aksiyon Oyuncu 3.6 394
2009 Dram Oyuncu 5.7 1,844
2008 Suç Oyuncu 6.4 797

Uzaylı Ajan
2007 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,337

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Oyuncu 5.7 13,308
2006 Dram Oyuncu 5.4 202
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,699

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Oyuncu 4.4 9,750

Yaratıklar
2006 Komedi Oyuncu 6.5 83,283
2006 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,191
2006 Dram Oyuncu 3.1 1,677
2005 Suç Oyuncu 8.2 2,151

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 445,359
2005 Aksiyon Oyuncu 6.5 537
2005 Suç Oyuncu 6.8 589
2004 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.9 337
2003 Dram Oyuncu 5.0 707

Karda Yürüyen
2003 Macera Oyuncu 7.3 10,905

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 71,034
2000 Western Oyuncu 5.9 649

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Oyuncu 3.9 10,819
1999 Suç Oyuncu 6.6 145
1998 Komedi Oyuncu 4.2 356
1997 Aksiyon Oyuncu 5.6 811
1997 Western Oyuncu 7.1 311
1997 Gerilim Oyuncu 5.3 366
1996 Suç Oyuncu 8.0 11,353
1995 Dram Oyuncu 7.7 12,746
1993 Komedi Oyuncu 6.1 45

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.6 226,266
1991 Komedi Oyuncu 5.8 7,273
1990 Dram Oyuncu 5.6 1,684
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022