Giriş Kayıt
Laurie MacDonald

Laurie MacDonald (64)


Yapımcı, Oyuncu

Laurie MacDonald, 19 Aralık 1953 ABD doğumlu yapımcı, oyuncu.

Gladyatör (2000), Sıkıysa Yakala (2002), Siyah Giyen Adamlar (1997), Terminal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1953
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Laurie Macdonald
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yapımcı    
2018 Macera Yapımcı    
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 2,516
2017 64 Dram Yapımcı 6.2 11,801

Halka 3
2017 64 Dram Yapımcı 4.5 30,865
2016 63 Aksiyon Yapımcı 5.9 47,705
2015 62 Belgesel Yapımcı 6.8 2,957
2015 Dram Yapımcı 6.1 2,872
2014 Macera Yapımcı 6.5 6,113

Uçuş
2012 59 Dram Yapımcı 7.3 291,322

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 59 Aksiyon Yapımcı 6.8 294,424

Salaklar Sofrası
2010 57 Komedi Yapımcı 5.9 88,119

Davetsiz
2009 56 Dram Yapımcı 6.4 69,107

Aşk Ateşi
2008 55 Suç Yapımcı 6.8 16,934

Uçurtma Avcısı
2007 54 Dram Yapımcı 7.6 72,982

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 54 Dram Yapımcı 7.4 312,004

Gözcü
2007 54 Suç Yapımcı 7.0 53,639

Cennet Gibi
2005 52 Komedi Yapımcı 6.7 90,324

Zorro Efsanesi
2005 52 Aksiyon Yapımcı 5.9 82,055

Ada
2005 52 Aksiyon Yapımcı 6.9 282,399

Halka 2
2005 52 Korku Yapımcı 5.4 82,155

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 51 Macera Yapımcı 6.8 179,031

Terminal
2004 51 Komedi Yapımcı 7.3 348,404

Halka
2002 49 Korku Yapımcı 7.1 286,842

Sıkıysa Yakala
2002 49 Biyografi Yapımcı 8.1 668,665

Smokin
2002 49 Aksiyon Yapımcı 5.3 70,170

Zaman Makinası
2002 49 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.9 110,514

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 49 Aksiyon Yapımcı 6.1 296,669
2001 Animasyon Yapımcı    

Gladyatör
2000 47 Aksiyon Yapımcı 8.5 1,146,579

Maskeli Kahraman Zorro
1998 45 Aksiyon Yapımcı 6.7 150,896
1997 44 Dram Yapımcı 7.3 63,607

Barışçı
1997 44 Aksiyon Yapımcı 5.9 49,786

Siyah Giyen Adamlar
1997 44 Komedi Yapımcı 7.3 454,788

Kasırga
1996 43 Aksiyon Yapımcı 6.3 157,375
1996 43 Dram Yapımcı 5.7 4,926

Yorgan hikayesi
1995 42 Komedi Yapımcı 6.2 9,245
Dizi Altyazıları
The 100 (2,769) Castle Rock (2,229) La casa de papel (1,846) Better Call Saul (1,027) Vikings (1,005) The Sinner (985) Westworld (838) Friends (816) Black Mirror (777) Suits (733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018