Giriş Kayıt
Krista MacDonald

Krista MacDonald


Oyuncu

Krista MacDonald, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Krista Macdonald
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 6.2 209
2013 Dram Oyuncu 7.8 92
2005 Komedi Çeşitli 6.8 1,214
2004 Dram Oyuncu 6.5 867
1999 Komedi Oyuncu 7.0 1,641
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019