Giriş Kayıt
Kelly Macdonald

Kelly Macdonald (43)


Oyuncu

Kelly Macdonald, 23 Şubat 1976 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2003 yılının Ağustos ayında Dougie Payne ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Boardwalk Empire (2010), Anna Karenina (2012), Sihirli Dadı (2005), Special Correspondents (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1976
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Kelly MacDonald
Burcu: Balık
Boyu: 1.59 m
8.8 (20 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.8 1,538

Ralph ve İnternet
2018 42 Animasyon Oyuncu 7.1 86,634
2018 42 Dram Oyuncu 6.7 3,781
2018 42 Macera Oyuncu 3.8 17,824
2017 41 Dram Oyuncu 6.1 3,317
2017 41 Biyografi Oyuncu 7.1 20,367
2017 41 Dram Oyuncu 7.2 97,138
2016 40 Dram Oyuncu 6.3 384
2016 40 Aile Oyuncu 6.1 2,365
2016 40 Komedi Oyuncu 5.8 16,725
2012 36 Dram Oyuncu 6.6 84,713

Cesur
2012 36 Animasyon Oyuncu 7.1 339,030
2012 Oyuncu 7.2 613

Sahte Gelin
2011 35 Komedi Oyuncu 6.2 10,022
2011 Dram Oyuncu 8.9 327,401

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 35 Macera Oyuncu 8.1 692,359
2010 Suç Oyuncu 8.6 159,953
2009 33 Dram Oyuncu 6.5 1,786

Sislerin İçinden
2009 33 Suç Oyuncu 6.1 15,223

Tıkanma
2008 32 Komedi Oyuncu 6.5 30,489
2008 32 Dram Oyuncu 6.6 2,677

İhtiyarlara Yer Yok
2007 31 Suç Oyuncu 8.1 767,882

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 29 Komedi Oyuncu 6.8 11,962

Sihirli Dadı
2005 29 Komedi Oyuncu 6.6 61,711
2005 29 Macera Oyuncu 6.7 3,860

Görünmez Çocuklar
2005 29 Dram Oyuncu 7.6 3,652

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 29 Macera Oyuncu 6.8 177,542

Cafe'deki Kız
2005 29 Dram Oyuncu 7.5 7,964
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,872

Düşler Ülkesi
2004 28 Biyografi Oyuncu 7.7 190,970

Yanlış Hesap
2003 27 Komedi Oyuncu 6.9 14,642
2003 Suç Oyuncu 8.4 8,652
2003 27 Dram Oyuncu 6.3 367
2001 25 Dram Oyuncu 7.3 73,723

Sadece Sinatra
2001 25 Dram Oyuncu 5.9 486
2000 24 Dram Oyuncu 7.2 1,518

İkisini De Sevdim
1999 23 Komedi Oyuncu 5.9 2,916

Cinsel Masumiyetin Kayboluşu
1999 23 Dram Oyuncu 5.4 3,018
1999 23 Dram Oyuncu 6.3 1,231
1999 23 Biyografi Oyuncu 6.5 2,684

Kuzen Bette
1998 22 Komedi Oyuncu 6.2 2,396
1998 22 Biyografi Oyuncu 7.5 85,913
1996 20 Dram Oyuncu 8.2 590,066
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,652
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,661) Black Mirror (1,790) The 100 (1,784) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,687) Swamp Thing (1,638) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019