Giriş Kayıt
Brian MacDonald

Brian MacDonald


Kameraman, Oyuncu

Brian MacDonald, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Brian Mac Donald
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Molly Hartley'in Laneti
2008 Dram Çeşitli 3.9 8,672
2007 Komedi Çeşitli 7.3 3,352

Cehennemden Mektuplar
2001 Korku Kameraman 4.6 2,571
1992 Komedi Çeşitli 6.1 19,655
1990 Suç Kameraman 6.4 9,203
1987 Aile Oyuncu 7.0 317
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018