Giriş Kayıt
Jodi Macaulay

Jodi Macaulay


Yapımcı

Jodi Macaulay, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Jodi Macauly
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Yapımcı 5.0 219

Eski Dostlar
2003 Komedi Çeşitli 7.1 201,387

Ölümün Kollarında
2002 Dram Çeşitli 5.5 15,980

Evrim
2001 Komedi Çeşitli 6.1 111,223

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Çeşitli 6.5 146,585
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019