Giriş Kayıt
Susanne Lüning

Susanne Lüning (53)


Oyuncu

Susanne Lüning, 19 Nisan 1966 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Einer trage des anderen Last (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1966
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Koç
Boyu: 1.67 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Oyuncu 7.4 735
2004 Suç Oyuncu 5.6 111
2004 Aile Oyuncu 6.6 48
2002 Suç Oyuncu 6.2 47
2000 Suç Oyuncu 6.9 202
1998 Dram Oyuncu 4.7 202
1998 32 Dram Oyuncu 5.6 51
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 556
1997 Suç Oyuncu 5.0 169
1995 Suç Oyuncu 7.2 35
1994 Suç Oyuncu 7.1 115
1994 Suç Oyuncu 6.9 155
1988 22 Dram Oyuncu 6.4 110
1981 Suç Oyuncu 6.5 583
1977 Suç Oyuncu 6.3 527
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019