Giriş Kayıt
Enrique López Quesada

Enrique López Quesada


Kameraman

Enrique López Quesada, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Enrique Lopez | Enrique López | Quique López | Hen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Kameraman 6.5 2,237
2009 Dram Kameraman 6.1 72
2008 Gerilim Kameraman    

Çalınmış Ruhlar
2003 Komedi Kameraman 5.9 8,887
2001 Kameraman 6.4 49
1995 Komedi Kameraman 6.6 170
1995 Komedi Kameraman 6.6 161
1994 Komedi Kameraman 7.0 4,542
1987 Aksiyon Kameraman 7.3 36
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018