Giriş Kayıt
Enrique López Quesada

Enrique López Quesada


Kameraman

Enrique López Quesada, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Enrique Lopez | Enrique López | Quique López | Hen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Kameraman 6.6 2,596
2009 Dram Kameraman 6.0 75
2008 Gerilim Kameraman 7.2 37

Çalınmış Ruhlar
2003 Komedi Kameraman 5.9 9,795
2001 Kameraman 6.3 53
1995 Komedi Kameraman 6.5 183
1995 Komedi Kameraman 6.6 188
1994 Komedi Kameraman 7.0 5,108
1987 Aksiyon Kameraman 7.0 44
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018