Giriş Kayıt
Enrique López Quesada

Enrique López Quesada


Kameraman

Enrique López Quesada, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Enrique Lopez | Enrique López | Quique López | Hen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Kameraman 6.5 2,648
2009 Dram Kameraman 6.0 75
2008 Gerilim Kameraman 7.2 37

Çalınmış Ruhlar
2003 Komedi Kameraman 5.9 9,984
2001 Kameraman 6.3 53
1995 Komedi Kameraman 6.5 183
1995 Komedi Kameraman 6.7 190
1994 Komedi Kameraman 7.0 5,191
1987 Aksiyon Kameraman 7.1 45
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019