Giriş Kayıt
László Lénárt

László Lénárt


Oyuncu

László Lénárt, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Dr. Lénárth László | Lénárth László
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu 7.4 4,605
2011 Aksiyon Oyuncu 5.7 308
2004 Dram Oyuncu 6.6 333
1979 Dram Oyuncu 6.9 62

Egri Yıldızları
1968 Tarihi 0 7.5 1,915
1968 Dram 0 7.9 317

Umutsuzlar
1966 Dram 0 7.8 2,229
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019