Giriş Kayıt
Virginie Léger

Virginie Léger


Yapım Yöneticisi, Özel Efekt

Virginie Léger, yapım yöneticisi, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 62
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 324
2011 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 7.5 35
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 522
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 392

Hayatın Benim
2004 Suç Özel Efekt 6.2 73,660

Sessiz Aşk
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 149
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,499) American Gods (2,868) This Is Us (2,836) Into the Badlands (2,391) Gotham (2,225) Vikings (1,467) Star Trek: Discovery (1,282) The Flash (1,241) The Blacklist (1,087) The Big Bang Theory (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019