Giriş Kayıt
Wieslaw Lysakowski

Wieslaw Lysakowski (52)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Wieslaw Lysakowski, 18 Ocak 1966 doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

Wenecja (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1966
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 48 Dram Yapımcı 6.8 77

Hayat Çok Güzel
2013 47 Dram Yapımcı 7.8 1,253
2012 46 Aksiyon Yapımcı 5.2 103
2011 45 Dram Yapımcı 6.0 13
2010 44 Dram Yapımcı 6.3 39
2010 44 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.9 291
2009 43 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 416

Ben Buradayım
2005 39 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 764
2001 35 Suç Yapım Yöneticisi 5.8 201
1999 33 Belgesel 0 7.5 4,750
1994 28 Biyografi Çeşitli 6.7 136
Film Altyazıları
Upgrade (9,011) Deadpool 2 (5,763) Tag (4,038) Avengers: Infinity War (3,138) Skyscraper (2,949) Adrift (2,376) The Endless (1,826) Down a Dark Hall (1,371) Ah-ga-ssi (749) Bad Samaritan (651)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,611) La casa de papel (1,972) The 100 (1,777) Better Call Saul (1,433) Yellowstone (1,330) Suits (1,048) Vikings (1,020) Friends (989) Westworld (955) Black Mirror (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018