Giriş Kayıt
Don Lynch

Don Lynch


Oyuncu

Don Lynch, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkunç İhtiras
1964 Dram Oyuncu 6.5 1,761
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,012

On Emir
1956 Macera Oyuncu 7.9 56,039
1955 Komedi Oyuncu 6.4 2,076
1948 Western Oyuncu 6.7 898

Günahsız Melek
1948 Komedi Oyuncu 7.4 5,839
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019