Giriş Kayıt
Ellen Lutter

Ellen Lutter


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Ellen Lutter, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu.

50 İlk Öpücük (2004), Kumanda (2006), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.0 8,294
2015 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 35,555
2015 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.8 23,116

Büyükler 2
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 123,126

Jack ve Jill
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.3 68,124

Hayatım Yalan
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 193,471
2010 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 38,279

Büyükler
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 202,445

Sakar Polis
2009 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 92,457

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 171,938

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 130,051

Kumanda
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 273,627

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 145,386

Can Dostları
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 7,705

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 294,030

Asabiyim
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 185,938

Kazara Zengin
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 122,599
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı    

Küçük Nicky
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 88,489

28 Gün
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 38,799

Süper Baba
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 178,741

Stüdyo 54
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 29,636
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 2,411

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 76,792

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 16,114
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 4,501

Kahraman köpek balto
1995 Animasyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 34,709

Başımıza Gelenler
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 12,884
1995 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.1 1,582
1994 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 10,540
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 2,152
1991 Romantik Kostüm Bölümü 6.6 4,064

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Kostüm Bölümü 4.6 27,538

Mississipi Yanıyor
1988 Suç Kostüm Bölümü 7.8 74,344

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Kostüm Bölümü 5.9 1,740
1985 Komedi Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
5.2 217
1984 Suç Kostüm Bölümü 5.6 2,107

13. Gün 2. Bölüm
1981 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.1 47,986
1980 Korku Kostüm Bölümü 4.9 2,577
1980 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 3,739
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,975) Better Call Saul (3,209) The 100 (2,011) La casa de papel (1,885) Sharp Objects (1,395) Suits (1,316) Vikings (1,049) Friends (1,031) Black Mirror (974) Westworld (861)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018