Giriş Kayıt
Eric Lutes

Eric Lutes (56)


Oyuncu, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Müzisyen

Eric Lutes, 19 Ağustos 1962 Charleston, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu, sanat yönetmeni, sanat bölümü, müzisyen.

Christine Romeo ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Caroline in the City (1995), So Little Time (2002), Perili Ev (2003), Legend of the Mummy (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1962
Doğum Yeri: Charleston, Rhode Island, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 56 Korku Oyuncu 3.2 144
2017 55 Gerilim Oyuncu 5.7 129
2016 54 Komedi Oyuncu 6.1 7,930
2016 54 Aile Oyuncu 5.6 592
2010 48 Macera Oyuncu 3.2 577
2010 48 Fantastik Oyuncu
Müzik
5.2 25

Kara Delik
2006 44 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 1,467
2005 43 Aile Oyuncu 5.6 776

Perili Ev
2003 41 Dram Oyuncu 4.4 605
2002 40 Komedi Oyuncu 3.9 383
2002 Komedi Oyuncu 6.2 1,729

İntikam Kılıcı
2000 38 Suç Oyuncu 4.7 229
1999 37 Komedi Oyuncu 5.2 2,721
1998 36 Gerilim Oyuncu 2.9 866
1998 36 Aksiyon Makyaj
Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
Oyuncu
5.5 1,013
1995 Komedi Oyuncu 6.2 2,961
1993 Komedi Oyuncu 8.1 65,503
Dizi Altyazıları
True Detective (6,965) Vikings (3,517) Shameless (2,988) Gotham (2,316) Shooter (1,980) The Umbrella Academy (1,840) Inside No. 9 (1,703) Doom Patrol (1,468) Star Trek: Discovery (1,387) The Big Bang Theory (1,220)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019