Giriş Kayıt
Petra Lustigova

Petra Lustigova (54)


Oyuncu

Petra Lustigova, 14 Mayıs 1964 Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti) doğumlu oyuncu.

Görevimiz Tehlike 4 (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1964
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti)
Diğer Bir İsmi: Petra Lustigová
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

44. Çocuk
2015 51 Suç Oyuncu 6.5 56,544
2015 51 Biyografi Oyuncu 6.2 272
2014 Aile Oyuncu 3.3 12
2013 49 Komedi Oyuncu 6.4 209
2013 49 Dram Oyuncu 3.9 141
2012 48 Aile Oyuncu 6.5 86

Görevimiz Tehlike 4
2011 47 Aksiyon Oyuncu 7.4 415,189
2008 Dram Oyuncu 6.8 63

The Bitch's Diary
2007 43 Romantik Oyuncu 4.4 200

Hannibal Doğuyor
2007 43 Suç Oyuncu 6.2 95,709

Sıradan Delilik Öyküleri
2005 41 Komedi Oyuncu 7.4 1,429

Anne Frank'ın Güncesi
2001 Biyografi Oyuncu 8.0 4,437
2000 Macera Oyuncu 7.1 16,284

Sekal Ölmeli
1998 34 Dram Oyuncu 7.5 805
1996 32 Romantik Oyuncu 6.5 241
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018