Giriş Kayıt
Neil Lumlock

Neil Lumlock


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Neil Lumlock, yapımcı, yapım yöneticisi.

Hedwig and the Angry Inch (2001), Yüzyılın Fırtınası (1999), Prayers for Bobby (2009), That Old Feeling (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Neil Lum Lock
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı 5.6 149
2017 Dram Yapımcı 5.5 136
2017 Dram Yapımcı 4.9 176
2015 Korku Çeşitli 5.6 2,067
2015 Dram Yapımcı 5.7 131
2014 Aile Yapımcı 4.9 185
2014 Dram 0 5.8 273
2012 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.4 259
2009 Biyografi 0 8.1 13,972

Rock Kampı
2008 Komedi Çeşitli 5.1 25,680
2004 Aksiyon 0 6.7 736

Saklı Seçilmişler 3
2004 Gerilim 0 4.8 1,678

Saklı Seçilmişler 2
2002 Gerilim 0 4.7 2,699
2001 Komedi 0 7.8 28,929
2000 Komedi 0 6.2 2,557
2000 Dram 0 6.5 477

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram 0 7.4 17,977

Cazcı Kardeşler 2000
1998 Aksiyon 0 4.8 28,947
1997 Komedi 0 6.1 3,240
1996 Aksiyon 0 5.0 136
Dizi Altyazıları
Vikings (3,921) Arrow (2,354) The Flash (2,225) Supernatural (1,635) Titans (1,621) Doctor Who (1,433) Outlander (1,354) The Gifted (1,112) The Big Bang Theory (1,068) La Casa de Papel (940)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018