Giriş Kayıt
Nicholas Lumley

Nicholas Lumley


Oyuncu

Nicholas Lumley, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Oyuncu 7.9 41,807
2016 Dram Oyuncu 6.9 14,263
2009 Biyografi Oyuncu 6.7 1,290

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 100,448

Gol
2005 Dram Oyuncu 6.7 56,495
2004 Komedi Oyuncu 8.3 9,732

Fırtınalı Pazartesi
1988 Suç Oyuncu 6.3 3,220
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,830
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,391
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019