Giriş Kayıt
Nicholas Lumley

Nicholas Lumley


Oyuncu

Nicholas Lumley, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Oyuncu 7.9 33,482
2016 Dram Oyuncu 6.9 12,963
2009 Biyografi Oyuncu    

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 99,301

Gol
2005 Dram Oyuncu 6.7 55,716
2004 Komedi Oyuncu 8.3 9,321

Fırtınalı Pazartesi
1988 Suç Oyuncu 6.3 2,722
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,676
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,323
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,059) Better Call Saul (3,244) The 100 (2,087) La casa de papel (1,945) Sharp Objects (1,419) Suits (1,373) Vikings (1,127) Friends (1,055) Black Mirror (999) Yellowstone (954)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018