Giriş Kayıt
Carl Lumbly

Carl Lumbly (71)


Oyuncu

Carl Winston Lumbly, 14 Ağustos 1951 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

1987 yılının Mayıs ayında Vonetta McGee ile evlendi. 23 yılın ardından 2010 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Alias (2001), The Blues (2003), Little Richard (2000), The Wedding (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carl Winston Lumbly
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1951
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 71 Biyografi Oyuncu 4.9 234
2021 Aksiyon Oyuncu 7.2 220,355

Doktor Uyku
2019 68 Dram Oyuncu 7.3 194,121
2019 68 Belgesel Oyuncu 7.4 3,247

Yaşam Kürü
2016 65 Dram Oyuncu 6.4 100,069
2015 64 Animasyon Oyuncu 7.0 15,834
2015 Dram Oyuncu 6.6 25,024
2015 64 Komedi Oyuncu 5.3 246
2015 Dram Oyuncu 7.0 11,935
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 3,533

Adalet Birliği: Kıyamet
2012 61 Animasyon Oyuncu 7.4 34,656
2010 Fantastik Oyuncu 8.3 9,680
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 1,638
2009 Suç Oyuncu 8.5 27,047

Göçenler Göçürenler, Ne Varsa Götürenler
2008 57 Animasyon Oyuncu 5.7 840

Alfabe Katili
2008 57 Suç Oyuncu 5.2 8,538

Çarpışma
2004 53 Dram 7.8 437,430
2004 53 Belgesel Oyuncu 8.4 1,599
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 16,524
2003 52 Dram Oyuncu 6.4 180
2003 Belgesel Oyuncu 8.1 1,168
2002 51 Dram Oyuncu 6.3 352
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 51,322

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 46,971

Onurlu Bir Adam
2000 49 Biyografi Oyuncu 7.2 118,038
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 6,146
2000 Biyografi Oyuncu 6.7 940
1999 Suç Oyuncu 6.6 145

Batman Dönüyor
1999 Macera Oyuncu 8.1 28,057
1998 Animasyon Oyuncu 6.6 14,928
1998 47 Romantik Oyuncu 5.7 7,751
1998 47 Dram Oyuncu 6.1 521

Batman & Bay Freeze: Sıfırın Altında
1998 47 Animasyon Oyuncu 7.1 16,539
1997 46 Dram Oyuncu 6.1 852
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 16,093

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 61,892
1994 43 Aksiyon Oyuncu 5.7 436
1992 41 Suç Oyuncu 6.8 6,181

Pasifik Tepeleri
1990 39 Gizem Oyuncu 6.4 20,975
1990 39 Dram Oyuncu 7.2 2,579
1988 37 Dram Oyuncu 6.2 3,298
1988 Belgesel Oyuncu 8.6 1,956
1988 37 Dram Oyuncu 5.8 818
1987 36 Suç Oyuncu 6.4 5,896
1986 Dram Oyuncu 7.1 5,671
1984 33 Macera Oyuncu 6.2 26,851

Mağara Adamı
1981 30 Komedi Oyuncu 5.8 8,038
1981 Suç Oyuncu 6.8 4,469

Alcatraz'dan Kaçış
1979 28 Biyografi Oyuncu 7.6 137,168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022