Giriş Kayıt
Adrian Lukis

Adrian Lukis


Oyuncu

Adrian Lukis, Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Agatha Christie's Miss Marple: A Caribbean Mystery (1989), (1995) Pride and Prejudice (1995), (2012) Toast of London (2012), (2005) 7 Saniye (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.9 3,939
2018 Suç Oyuncu 6.8 9,698

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 14,273
2015 Dram Oyuncu 7.6 2,624
2012 Romantik Oyuncu 5.0 144
2012 Komedi Oyuncu 8.2 4,406
2012 Dram Oyuncu 6.7 301
2011 Dram Oyuncu 8.9 336,650
2011 Aksiyon Oyuncu 5.1 384

Cehenneme Açılan Kapı
2009 Korku Oyuncu 5.4 3,103
2009 Dram Oyuncu 6.2 158

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Oyuncu 6.6 2,686

7 Saniye
2005 Aksiyon Oyuncu 4.8 6,602
2003 Komedi Oyuncu 7.8 4,385
2001 Suç Oyuncu 7.6 892
2001 Dram Oyuncu 7.0 4,203
2001 Oyuncu 5.0 149
2000 Dram Oyuncu 5.1 948
1997 Suç Oyuncu 7.8 19,963
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,677
1995 Dram Oyuncu 8.9 68,475
1995 Dram Oyuncu 7.9 2,112
1989 Suç Oyuncu 7.4 1,516
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019