Giriş Kayıt
Barbora Lukesová

Barbora Lukesová (49)


Oyuncu

Barbora Lukesová, 21 Kasım 1969 doğumlu oyuncu.

Çılgın Kardeşler (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1969
Diğer Bir İsmi: Barbara Lukesova
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Dram Oyuncu    
2016 Biyografi Oyuncu 6.2 33

44. Çocuk
2015 46 Suç Oyuncu 6.5 59,784
2015 Komedi Oyuncu 6.5 59
2014 45 Dram Oyuncu 5.4 24,475
2014 Aile Oyuncu 3.3 12
2008 Komedi Oyuncu 2.8 61

The Bitch's Diary
2007 38 Romantik Oyuncu 4.5 205

Çılgın Kardeşler
2005 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 110,716
1993 24 Dram Oyuncu 7.0 430
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019