Giriş Kayıt
Steve Lukather

Steve Lukather (61)


Oyuncu, Müzisyen

Steven Lee Lukather, 21 Ekim 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steven Lee Lukather
Doğum Tarihi: 21 Ekim 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Toto
Takma İsmi: Luke
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 59 Belgesel Oyuncu 7.8 96
2016 59 Belgesel Oyuncu 7.2 1,391
2015 58 Belgesel Oyuncu 7.8 199

Koruyucu
1986 29 Aksiyon Müzik 5.5 27,166

Dune: Çöl Gezegeni
1984 27 Aksiyon Müzik 6.6 109,616
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019