Giriş Kayıt
Charlotte Lucas

Charlotte Lucas


Oyuncu

Charlotte Lucas, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Aşka Son Şans (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu 7.8 5,157
2014 Dram Oyuncu 6.5 1,337
2013 Komedi 5.7 11,594
2013 Dram Oyuncu 7.4 541
2012 Suç Oyuncu 6.3 19,041
2011 Gerilim Oyuncu 5.0 393

Aşka Son Şans
2008 Dram Oyuncu 6.7 19,381
2006 Komedi Oyuncu 5.9 280
2000 Dram Oyuncu 5.1 910
1999 Suç Oyuncu 8.0 1,685
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,830
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019