Giriş Kayıt
Lu Mao

Lu Mao


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Lu Mao, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Duel To The Death
1983 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.3 1,559

Genç Üstad
1980 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 5,757
1973 Belgesel Yapımcı 6.5 196
1972 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 585
1971 Aksiyon Çeşitli 6.5 79
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019