Giriş Kayıt
G. Pekas Lozano

G. Pekas Lozano


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

G. Pekas Lozano, yapım yöneticisi, yapımcı.

(2000) Paramparça Aşklar Köpekler (2000), (1989) Eyvah Çocuklar Küçüldü (1989), (2006) Bandidas (2006), (1989) Fat Man and Little Boy (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: G. 'Pekas' Lozano | Gloria 'Pekas' Lozano | Gloria
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.3 333
2011 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 809
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 1,195
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 427

Kötü Alışkanlıklar
2007 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 952
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 31,646

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Çeşitli 6.4 373,444

Dolunay
2004 Suç 6.5 508

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon 0 6.4 141,984

Pancho Villa
2003 Biyografi Çeşitli 6.6 2,866

Büyük Günahlar
2002 Suç Çeşitli 6.3 34,642
2002 Biyografi 0 6.5 1,160

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi 0 7.6 218,818
2001 Aksiyon 0
Çeşitli
7.7 4,691

Karanlıktan Önce
2000 Biyografi Çeşitli 7.3 22,374

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Çeşitli 8.1 201,383
1999 Korku 0 6.2 59,279

Yırtıcı
1999 Korku 0 7.0 33,407

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Çeşitli 6.7 152,085
1997 Dram Çeşitli 2.2 413

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Çeşitli 6.3 28,861

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Çeşitli 6.5 25,418
1991 Komedi 0 5.7 5,873

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Çeşitli 6.3 124,430
1989 Biyografi Çeşitli 6.5 6,120
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018