Giriş Kayıt
G. Pekas Lozano

G. Pekas Lozano


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

G. Pekas Lozano, yapım yöneticisi, yapımcı.

(2000) Paramparça Aşklar Köpekler (2000), (1989) Eyvah Çocuklar Küçüldü (1989), (2006) Bandidas (2006), (1989) Fat Man and Little Boy (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: G. 'Pekas' Lozano | Gloria 'Pekas' Lozano | Gloria
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.2 274
2011 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.1 711
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 972
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 393

Kötü Alışkanlıklar
2007 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 916
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 31,329

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Çeşitli 6.4 370,572

Dolunay
2004 Suç 6.5 478

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon 0 6.4 141,201

Pancho Villa
2003 Biyografi Çeşitli 6.6 2,586

Büyük Günahlar
2002 Suç Çeşitli 6.3 34,295
2002 Biyografi 0    

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi 0 7.6 217,594
2001 Aksiyon 0
Çeşitli
7.7 4,365

Karanlıktan Önce
2000 Biyografi Çeşitli 7.3 21,709

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Çeşitli 8.1 199,861
1999 Korku 0 6.2 58,857

Yırtıcı
1999 Korku 0 7.0 33,055

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Çeşitli 6.7 150,896
1997 Dram Çeşitli 2.2 390

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Çeşitli 6.3 28,665

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Çeşitli 6.5 25,212
1991 Komedi 0 5.7 5,328

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Çeşitli 6.3 123,291
1989 Biyografi Çeşitli 6.5 5,792
Dizi Altyazıları
The 100 (2,691) Castle Rock (2,181) La casa de papel (1,790) Vikings (961) The Sinner (946) Better Call Saul (882) Westworld (818) Friends (791) Black Mirror (762) Supernatural (718)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018