Giriş Kayıt
G. Pekas Lozano

G. Pekas Lozano


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

G. Pekas Lozano, yapım yöneticisi, yapımcı.

(2000) Paramparça Aşklar Köpekler (2000), (1989) Eyvah Çocuklar Küçüldü (1989), (2006) Bandidas (2006), (1989) Fat Man and Little Boy (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: G. 'Pekas' Lozano | Gloria 'Pekas' Lozano | Gloria
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.3 359
2011 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 832
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 1,228
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 430

Kötü Alışkanlıklar
2007 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 954
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 31,909

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Çeşitli 6.4 377,663

Dolunay
2004 Suç 6.5 511

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon 0 6.4 143,224

Pancho Villa
2003 Biyografi Çeşitli 6.6 2,889

Büyük Günahlar
2002 Suç Çeşitli 6.3 35,180
2002 Biyografi 0 6.5 1,169

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi 0 7.6 220,635
2001 Aksiyon 0
Çeşitli
7.7 4,717

Karanlıktan Önce
2000 Biyografi Çeşitli 7.3 22,534

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Çeşitli 8.1 203,660
1999 Korku 0 6.2 59,831

Yırtıcı
1999 Korku 0 7.0 33,731

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Çeşitli 6.7 153,692
1997 Dram Çeşitli 2.2 424

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Çeşitli 6.3 29,150

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Çeşitli 6.5 25,703
1991 Komedi 0 5.7 5,968

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Çeşitli 6.3 126,386
1989 Biyografi Çeşitli 6.5 6,206
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019