Giriş Kayıt
David Lowe

David Lowe


Oyuncu

David Lowe, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cadılar Bayramı
2018 Korku Oyuncu 6.7 76,161
2018 Suç Oyuncu 7.0 25,569

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.0 102,080
2017 Dram Oyuncu 3.1 5,217
2017 Suç Oyuncu 6.5 1,780
2016 Dram Oyuncu 7.5 16,673
2015 Dram Oyuncu 5.5 1,698
2014 Korku Oyuncu 6.0 21,448

Seksin 10 Temel Kuralı
2013 Komedi Oyuncu 3.7 2,614

Açlık Oyunları
2012 Macera Oyuncu 7.2 786,382
2011 Suç Oyuncu 5.6 264
2011 Korku Oyuncu 3.4 74
2010 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.6 494
2009 Komedi Oyuncu 4.5 1,250
2009 Gerilim Oyuncu 4.8 345
2008 Korku Oyuncu 3.8 3,491
2007 Komedi Oyuncu 5.6 3,670

Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7.4 16,229

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 151,401
2006 Suç Oyuncu 4.5 1,154

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 Korku Oyuncu 5.5 8,777

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Oyuncu 7.6 2,414
2002 Belgesel Oyuncu 7.5 730
2002 Komedi Oyuncu 4.6 5,773

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5.9 119,979

Kara Şövalye
2001 Macera Oyuncu 4.8 35,046
2001 Dram Oyuncu 7.2 448

Vatansever
2000 Aksiyon Oyuncu 7.2 234,600
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019