Giriş Kayıt
Lynn Loring

Lynn Loring (74)


Oyuncu, Yapımcı

Lynn Zimring, 14 Temmuz 1944 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Doppelgänger (1969), (1961) Aşk Bahçesi (1961), (1962) Pressure Point (1962), (1965) The F.B.I. (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lynn Zimring
Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1944
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Lyn Loring
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 39 Komedi Yapımcı 6.5 18,929

Sakın Uyuma
1982 Korku Çeşitli 6.8 985
1975 31 Suç Oyuncu 6.3 124
1969 25 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 2,945
1968 Western Oyuncu 7.3 216
1965 Dram Oyuncu 7.6 749
1963 Dram Oyuncu 8.1 70
1962 18 Dram Oyuncu 7.1 1,131
1962 Suç Oyuncu 8.6 3,349

Aşk Bahçesi
1961 17 Dram Oyuncu 7.8 15,937
1961 Dram Oyuncu 8.2 294
1948 Dram Oyuncu 7.9 186
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019