Giriş Kayıt
Peter Lorenzelli

Peter Lorenzelli


Oyuncu

Peter Lorenzelli, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Peter Lorinzelli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Takvim Kızları
2003 Komedi Oyuncu 6.9 21,418

Malcolm ile Evlilik
2000 Komedi Oyuncu 4.1 101
2000 Dram Oyuncu 5.1 910
1998 Suç Oyuncu 6.8 272
1986 Komedi Oyuncu 6.6 10,226
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,235
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019