Giriş Kayıt
Stephen Lord

Stephen Lord (50)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Stephen Lord, 01 Ekim 1972 Salford, Greater Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

2007 yılının Aralık ayında Elaine Cassidy ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

İnfaz: Sınır Devriyesi (2008), Mrs Lowry & Son (2019), Mezara Kadar (2007), Kill Kill Faster Faster (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1972
Doğum Yeri: Salford, Greater Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu 6.0 26
2019 47 Biyografi Oyuncu 6.7 1,996
2016 Macera Oyuncu 7.1 21,373
2016 Suç Oyuncu 7.3 2,625
2016 Suç Oyuncu 7.4 31,547

Efsane
2015 43 Biyografi Oyuncu 6.9 181,511
2015 43 Dram Oyuncu 6.0 489
2014 42 Gerilim Oyuncu 4.4 259
2014 Dram Oyuncu 8.2 121,884

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.7 223,633
2011 39 Gerilim Oyuncu 5.9 107

Tehlikeli Yol
2010 38 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,592
2010 38 Animasyon Oyuncu 5.2 1,384
2009 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.7 12
2008 36 Gerilim Oyuncu 4.1 695

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 6,967

Mezara Kadar
2007 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 9,929
2006 34 Komedi Oyuncu 5.3 161
2005 33 Gerilim Oyuncu 5.7 605
2004 Komedi Oyuncu 8.0 16,904
2003 31 Korku Oyuncu 3.9 962

Oktan
2003 31 Korku Oyuncu 4.3 3,211
2002 30 Dram Oyuncu 5.4 334
1999 27 Oyuncu 4.8 232

Yargıç
1995 23 Aksiyon Oyuncu 5.5 118,436

Yağan Taşlar
1993 21 Dram Oyuncu 7.3 4,564
1986 Dram Oyuncu 6.0 3,099
1985 Dram Oyuncu 4.7 8,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022