Giriş Kayıt
Eva Longoria

Eva Longoria (47)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Eva Jacqueline Longoria, 15 Mart 1975 Corpus Christi, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2002 yılının Ocak ayında Tyler Christopher ile evlendi. 2 yılın ardından 2004 yılının Ocak ayında boşandılar. 2007 yılının Temmuz ayında Tony Parker ile evlendi. 4 yılın ardından 2011 yılının Ocak ayında boşandılar. 2016 yılının Mayıs ayında José Bastón ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Umutsuz Evkadınları (2004), Acımasız Hayat (2005), Fedai (2006), Overboard (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Eva Jacqueline Longoria
Doğum Tarihi: 15 Mart 1975
Doğum Yeri: Corpus Christi, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Eva Longoria Christopher | Eva Longoria-Parker | E
Burcu: Balık
Boyu: 1.57 m
9.0 (27 Oy)
  • Currently 180.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (59)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yönetmen
Yapımcı
   
2022 47 Komedi Oyuncu 5.0 21
2022 Animasyon Oyuncu 6.2 1,307

Patron Bebek 2: Aile Şirketi
2021 46 Animasyon Oyuncu 5.9 19,163
2021 46 Belgesel Oyuncu 7.9 56
2020 45 Dram Oyuncu 6.8 6,056
2020 Komedi Oyuncu 6.4 16
2020 45 Müzik Oyuncu 7.1 151
2020 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 189

Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık
2020 Komedi Yönetmen 6.7 421

Dora ve Kayıp Altın Şehri
2019 44 Macera Oyuncu 6.1 31,767
2019 Dram Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
7.0 3,718

Reversing Roe: ABD'deki Kürtaj Yasası
2018 43 Belgesel Yapımcı 7.5 1,712
2018 43 Komedi Oyuncu 6.2 5,158
2018 43 Komedi Oyuncu 6.0 39,291
2018 Komedi Yönetmen 7.1 5,073
2017 Komedi Oyuncu 6.7 1,126
2017 Komedi Yönetmen 7.8 17,332

Alçak Arabalar
2016 41 Dram Oyuncu 5.7 2,605
2016 Komedi Oyuncu 6.5 1,028
2016 Komedi Oyuncu 7.0 951
2015 40 Belgesel Oyuncu 7.0 144
2015 40 Dram Oyuncu 4.9 1,281
2015 40 Korku Oyuncu 5.3 10,864
2015 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.9 3,257
2014 39 Aksiyon Yapımcı 7.4 642,999

Hudut
2014 39 Dram Oyuncu 6.6 8,138
2014 39 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.1 382
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 137
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 161,949
2013 Komedi Oyuncu 8.4 322,939
2013 38 Komedi Oyuncu 5.8 2,063

Bir Dünya Ki...
2013 38 Komedi Oyuncu 6.7 32,293
2013 Komedi Yapımcı 7.8 24,391
2013 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 586
2013 38 Kısa Metraj Oyuncu
Yönetmen
7.4 24

Karanlık Gerçek
2012 37 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,131

Baytown Haydutları
2012 37 Aksiyon Oyuncu 6.3 15,358
2012 37 Animasyon Oyuncu 1.3 11,202
2012 37 Dram Oyuncu 6.5 5,088

Hediye Operasyonu
2011 36 Animasyon Oyuncu 7.1 62,579
2011 36 Belgesel Oyuncu 6.8 53
2011 Talk-Show Oyuncu 5.3 964
2011 36 Komedi Oyuncu 3.3 1,760

Sabah Neşesi
2010 35 Komedi Oyuncu 6.5 79,980
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,441
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,275
2010 35 Oyuncu 7.1 201
2010 35 Belgesel Oyuncu 7.3 2,081

Okulun Böylesi
2008 33 Komedi Oyuncu 3.9 2,783
2008 Komedi Oyuncu 6.3 1,279

Hayalet Sevgili
2008 33 Komedi Oyuncu 5.2 24,967

Şıpsevdi
2007 32 Komedi Oyuncu 5.8 93,151
2006 31 Müzik Oyuncu 6.4 37

Ayın Çalışanı
2006 31 Komedi 5.5 48,629
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,092

Fedai
2006 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 50,183

Acımasız Hayat
2005 30 Aksiyon Oyuncu 6.8 66,581
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,106
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,185

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 130,813
2004 Talk-Show Oyuncu 6.4 24
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,205
2003 Komedi Oyuncu 7.4 13,795
2003 Suç Oyuncu 7.0 1,027
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,692
2002 Komedi Oyuncu 6.8 12,409
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,302
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,459
1996 News Oyuncu 3.2 866
1994 News Oyuncu 3.2 907
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,393
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,928
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1990 Macera Oyuncu 7.0 499
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,232
1981 News Oyuncu 3.5 2,552

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 6,405
1952 News Oyuncu 4.6 2,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023