Giriş Kayıt
Malisa Longo

Malisa Longo (68)


Oyuncu

Maria Luisa Longo, 13 Temmuz 1950 Venice, Veneto, İtalya doğumlu oyuncu.

Un gatto nel cervello (1990), Robotlar Savaşı (1978), Yumusak et (1985), (1972) Ejder'in Yolu (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maria Luisa Longo
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1950
Doğum Yeri: Venice, Veneto, İtalya
Diğer Bir İsmi: Malisa Lang | Melisa Lang | Malisa Long | Melissa
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 40 Korku Oyuncu 5.7 2,675
1989 39 Gerilim Oyuncu 5.7 20

Budapeşte Barı
1988 38 Komedi Oyuncu 4.3 568
1987 37 Aksiyon Oyuncu 3.9 94
1986 36 Dram Oyuncu 5.9 82

Yumusak et
1985 35 Komedi Oyuncu 5.1 1,767
1980 30 Komedi Oyuncu 5.0 223

Kadınlar Kenti
1980 30 Komedi Oyuncu 7.0 5,488
1978 28 Dram Oyuncu 4.0 90

Robotlar Savaşı
1978 28 Macera Oyuncu 2.7 636
1978 28 Dram Oyuncu 3.9 184
1977 27 Dram Oyuncu 3.4 396
1977 27 Western Oyuncu 6.8 363
1976 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 90
1976 26 Oyuncu 4.1 114
1976 26 Dram Oyuncu 5.4 3,358
1976 26 Komedi Oyuncu 6.0 40
1974 24 Dram Oyuncu 4.9 57
1973 23 Western Oyuncu 4.6 30

Ejder'in Yolu
1972 22 Aksiyon Oyuncu 7.3 28,549
1972 22 Western Oyuncu 4.8 60
1972 22 Gerilim Oyuncu 6.0 81
1972 22 Oyuncu 5.6 128
1972 22 Komedi Oyuncu 5.0 34

Kör Adam
1971 21 Oyuncu 6.4 990

Romalı Dilberler
1971 21 Komedi Oyuncu 7.1 153

İhanetin Bedeli
1969 19 Gizem Oyuncu 6.8 1,537
1968 18 Gizem Oyuncu 5.9 509
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019