Giriş Kayıt
Jason Long

Jason Long


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jason Long, senarist, yapımcı, oyuncu.

Walk All Over Me (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kasabadaki Ölü 2
2017 Western Oyuncu 4.4 1,441
2017 Suç Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
7.1 97
2017 Gerilim Senarist
Yapımcı
4.6 225
2016 Komedi Senarist 4.8 507
2015 Komedi Oyuncu 5.4 73
2013 Gerilim Çeşitli 4.2 456
2009 Aksiyon Senarist 7.5 424
2007 Suç Senarist 5.6 2,494
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024