Giriş Kayıt
Keith Loneker

Keith Loneker


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Müzisyen

Roselle Park, New Jersey, USA, Roselle Park, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı, müzisyen.

(2008) Gözcü (2008), (2001) Rock Star (2001), (2017) Ölüm Odası (2017), (2016) Outlaws and Angels (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Keith Loneker, 22 Haziran 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Roselle Park, New Jersey, USA
Ölüm Tarihi: 22 Haziran 2017
Doğum Yeri: Roselle Park, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Keith Joseph Loneker
Takma İsmi: Big Daddy
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Odası
2017 Korku Oyuncu 4.8 9,223
2016 Dram Oyuncu 5.4 2,687
2016 Dram Oyuncu 7.6 6,625
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,037
2015 Aile Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.4 83
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 29,225
2014 Dram Oyuncu 5.7 216
2013 Komedi Oyuncu
Müzik
5.2 209
2013 Dram Çeşitli 5.8 875

İkili Oyun
2008 Komedi Oyuncu 6.0 29,472

Gözcü
2008 Suç Oyuncu 6.1 44,907

Çok Fena
2007 Komedi Oyuncu 7.6 469,892
2002 Dram Oyuncu 6.1 636
2001 Komedi Oyuncu 6.2 37,910

Aşk Ve Para
1998 Komedi Oyuncu 7.0 78,127
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018