Giriş Kayıt
Giovanni Lombardo Radice

Giovanni Lombardo Radice (64)


Oyuncu, Senarist

Giovanni Lombardo Radice, 23 Eylül 1954 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu, senarist.

Cannibal ferox (1981), La casa sperduta nel parco (1980), Cehennem Dönüşü (1980), Omen 666 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Giovanni Lombardo Radice
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1954
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: John Morghen
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 64 Suç Oyuncu 6.6 24
2017 63 Macera Oyuncu 6.7 22
2015 61 Korku Oyuncu 2.6 224
2015 61 Korku Oyuncu    

Yaşasın Özgürlük
2013 59 Komedi Oyuncu 7.0 3,826
2012 58 Korku Oyuncu 5.5 106
2012 58 Korku Oyuncu 3.9 132
2011 57 Korku Oyuncu 4.2 358
2010 56 Belgesel Oyuncu 7.9 1,050
2010 56 Suç Oyuncu 3.6 308
2009 55 Korku Oyuncu 3.4 245
2007 53 Gizem Oyuncu 6.2 537

Omen 666
2006 52 Korku Oyuncu 5.5 53,233

Esir Ruhlar
2002 48 Biyografi Oyuncu 6.8 1,497

New York Çeteleri
2002 48 Suç Oyuncu 7.5 366,264
2000 46 Macera Oyuncu 6.3 653
1993 Senarist 7.1 46
1992 38 Korku Oyuncu 5.3 544
1991 37 Korku Oyuncu 6.3 1,752
1989 35 Fantastik Oyuncu 6.2 5,750
1988 34 Korku Oyuncu 5.6 657
1987 33 Dram Oyuncu 3.6 482

Katliam
1987 33 Korku Oyuncu 6.8 5,678
1983 29 Dram Oyuncu 7.7 2,295
1981 27 Macera Oyuncu 5.2 8,098
1980 26 Suç Oyuncu 5.9 4,394

Ölüler Şehri
1980 26 Korku Oyuncu 6.3 13,745

Cehennem Dönüşü
1980 26 Korku Oyuncu 5.7 2,612
- Korku Senarist
Oyuncu
   
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019