Giriş Kayıt
David S. Lomax

David S. Lomax


Dublör, Oyuncu

David S. Lomax, dublör, oyuncu.

Güzel Bir Gün (1996), İki Kadın Arasında (1990), The Best Man (1999), Hamlet (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Lomax | David Lomax
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 7.5 243,367
2015 Dram Dublör 6.1 3,380
2014 Aksiyon Dublör 6.2 2,373

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 93,478
2011 Macera Dublör 5.4 407

Violet ve Daisy
2011 Aksiyon Dublör 6.1 10,616

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 616,627

Kaçış Planı
2010 Suç Dublör 7.4 162,265

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 213,972

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 139,607

Adalet Peşinde
2009 Suç Dublör 7.4 243,164
2009 Suç Dublör    

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Dublör 6.7 56,651

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 611,640

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Dublör 7.8 355,958

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 69,747

İçindeki Yabancı
2007 Suç Dublör 6.8 54,275

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Dublör 6.0 130,467

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 441,078

Kanun Namına
2006 Aksiyon Dublör 6.0 100,639
2006 Macera Dublör 5.6 7,207

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör 7.6 304,038

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Dublör 4.9 3,897

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Dublör 5.2 40,298

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Dublör 6.3 174,499

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Dublör 4.4 1,209

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 95,002

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör 5.9 222,327

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 76,088

Herşey Parayla Güzel
2002 Aksiyon Dublör 5.8 11,561
2001 Komedi Oyuncu 5.2 12,565
2001 Suç Dublör 6.8 230,112
2001 Dram Dublör 7.0 366

Korkusuz
2000 Aksiyon Dublör 5.9 63,626

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Dublör 8.3 672,831
2000 Dram Dublör 6.0 8,571

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör
Oyuncu
9.2 234,360
1999 Komedi Dublör 6.7 7,677
1999 Suç Dublör 6.6 33,349
1999 Suç Dublör 6.1 3,911
1998 Suç Dublör 5.6 3,296

Barışçı
1997 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 49,799
1997 Aksiyon Dublör 4.9 3,827

Güzel Bir Gün
1996 Komedi Dublör 6.5 39,572

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 108,294
1996 Biyografi Dublör 7.8 2,526
1996 Suç Oyuncu 8.1 538,387

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Dublör 6.1 11,479

Joe'nin Böcekli Evi
1996 Komedi Dublör 5.4 10,677

6 Numaralı Kız
1996 Komedi Oyuncu 5.0 5,168

New York'ta Bir Çılgın
1996 Komedi Oyuncu 6.0 1,562

12 Maymun
1995 Gizem Dublör 8.0 527,170
1995 Dram Oyuncu 7.2 429
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

Günaha Davet
1993 Suç Dublör 7.8 112,203

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 1,953
1992 Biyografi Dublör 7.7 72,852
1992 Dram Dublör 6.3 752
1992 Suç Dublör 7.1 20,106
1991 Aksiyon Oyuncu 5.0 681

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Dublör 6.6 27,481

Ölümün Gözleri
1990 Korku Dublör 6.1 4,780

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör 7.5 86,778

İki Kadın Arasında
1990 Dram Dublör 6.6 9,052
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189

Doğruyu Seç
1989 Dram Dublör 7.9 70,595

Kanun Namına
1984 Aksiyon Dublör 7.5 19,643
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,372) The Sinner (2,128) La Casa de Papel (1,433) Castle Rock (1,429) Shameless (1,393) A Discovery of Witches (1,335) Bodyguard (1,301) Suits (1,272) The 100 (1,226) Fear the Walking Dead (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018