Giriş Kayıt
David S. Lomax

David S. Lomax


Dublör, Oyuncu

David S. Lomax, dublör, oyuncu.

Güzel Bir Gün (1996), İki Kadın Arasında (1990), The Best Man (1999), Hamlet (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Lomax | David Lomax
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 7.5 257,936
2015 Dram Dublör 6.1 3,565
2014 Aksiyon Dublör 6.3 2,832

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 94,847
2011 Macera Dublör 5.3 468

Violet ve Daisy
2011 Aksiyon Dublör 6.1 11,058

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 633,054

Kaçış Planı
2010 Suç Dublör 7.4 164,741

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 217,438

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 141,529

Adalet Peşinde
2009 Suç Dublör 7.4 248,029
2009 Suç Dublör 4.4 3,647

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Dublör 6.7 57,342

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 621,658

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Dublör 7.8 360,785

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 70,575

İçindeki Yabancı
2007 Suç Dublör 6.8 54,737

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Dublör 6.0 131,771

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 449,981

Kanun Namına
2006 Aksiyon Dublör 6.0 101,886
2006 Macera Dublör 5.6 7,313

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör 7.6 309,071

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Dublör 5.0 4,140

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Dublör 5.2 40,847

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Dublör 6.3 176,932

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Dublör 4.6 1,300

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 96,274

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör 5.9 226,130

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 77,002

Herşey Parayla Güzel
2002 Aksiyon Dublör 5.8 11,806
2001 Komedi Oyuncu 5.2 12,729
2001 Suç Dublör 6.8 233,230
2001 Dram Dublör 7.0 388

Korkusuz
2000 Aksiyon Dublör 5.9 64,349

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Dublör 8.3 685,403
2000 Dram Dublör 6.0 8,679

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör
Oyuncu
9.2 242,166
1999 Komedi Dublör 6.7 8,284
1999 Suç Dublör 6.6 33,668
1999 Suç Dublör 6.1 4,105
1998 Suç Dublör 5.6 3,496

Barışçı
1997 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 50,579
1997 Aksiyon Dublör 4.9 4,139

Güzel Bir Gün
1996 Komedi Dublör 6.5 40,058

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 109,661
1996 Biyografi Dublör 7.8 2,653
1996 Suç Oyuncu 8.1 549,778

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Dublör 6.1 12,572

Joe'nin Böcekli Evi
1996 Komedi Dublör 5.4 11,688

6 Numaralı Kız
1996 Komedi Oyuncu 5.1 5,452

New York'ta Bir Çılgın
1996 Komedi Oyuncu 6.0 1,698

12 Maymun
1995 Gizem Dublör 8.0 532,774
1995 Dram Oyuncu 7.2 441
1994 Aksiyon Dublör 5.8 7,123

Günaha Davet
1993 Suç Dublör 7.8 114,076

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 2,128
1992 Biyografi Dublör 7.7 74,184
1992 Dram Dublör 6.3 813
1992 Suç Dublör 7.1 20,559
1991 Aksiyon Oyuncu 5.1 789

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Dublör 6.6 28,065

Ölümün Gözleri
1990 Korku Dublör 6.1 5,248

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör 7.5 88,623

İki Kadın Arasında
1990 Dram Dublör 6.6 9,645
1990 Aksiyon Oyuncu 5.6 221

Doğruyu Seç
1989 Dram Dublör 7.9 72,184

Kanun Namına
1984 Aksiyon Dublör 7.5 20,129
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019