Giriş Kayıt
David S. Lomax

David S. Lomax


Dublör, Oyuncu

David S. Lomax, dublör, oyuncu.

Güzel Bir Gün (1996), İki Kadın Arasında (1990), The Best Man (1999), Hamlet (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Lomax | David Lomax
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 7.5 248,298
2015 Dram Dublör 6.1 3,432
2014 Aksiyon Dublör 6.3 2,793

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 93,984
2011 Macera Dublör 5.2 466

Violet ve Daisy
2011 Aksiyon Dublör 6.1 10,893

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 621,857

Kaçış Planı
2010 Suç Dublör 7.4 163,180

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 215,108

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 140,329

Adalet Peşinde
2009 Suç Dublör 7.4 244,766
2009 Suç Dublör 4.4 3,614

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Dublör 6.7 56,938

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 614,925

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Dublör 7.8 357,791

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 70,036

İçindeki Yabancı
2007 Suç Dublör 6.8 54,454

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Dublör 6.0 130,933

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 444,747

Kanun Namına
2006 Aksiyon Dublör 6.0 101,129
2006 Macera Dublör 5.6 7,224

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör 7.6 305,918

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Dublör 5.0 4,098

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Dublör 5.2 40,489

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Dublör 6.3 175,292

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Dublör 4.5 1,285

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 95,468

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör 5.9 223,569

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 76,421

Herşey Parayla Güzel
2002 Aksiyon Dublör 5.8 11,666
2001 Komedi Oyuncu 5.2 12,605
2001 Suç Dublör 6.8 231,375
2001 Dram Dublör 7.0 386

Korkusuz
2000 Aksiyon Dublör 5.9 63,887

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Dublör 8.3 677,252
2000 Dram Dublör 6.0 8,622

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör
Oyuncu
9.2 236,876
1999 Komedi Dublör 6.7 8,149
1999 Suç Dublör 6.6 33,478
1999 Suç Dublör 6.1 4,070
1998 Suç Dublör 5.6 3,463

Barışçı
1997 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 50,131
1997 Aksiyon Dublör 4.9 4,100

Güzel Bir Gün
1996 Komedi Dublör 6.5 39,739

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 108,835
1996 Biyografi Dublör 7.8 2,634
1996 Suç Oyuncu 8.1 542,241

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Dublör 6.1 12,485

Joe'nin Böcekli Evi
1996 Komedi Dublör 5.4 11,575

6 Numaralı Kız
1996 Komedi Oyuncu 5.1 5,400

New York'ta Bir Çılgın
1996 Komedi Oyuncu 6.0 1,684

12 Maymun
1995 Gizem Dublör 8.0 529,415
1995 Dram Oyuncu 7.2 441
1994 Aksiyon Dublör 5.8 7,036

Günaha Davet
1993 Suç Dublör 7.8 112,900

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 2,105
1992 Biyografi Dublör 7.7 73,411
1992 Dram Dublör 6.3 811
1992 Suç Dublör 7.1 20,269
1991 Aksiyon Oyuncu 5.1 787

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Dublör 6.6 27,706

Ölümün Gözleri
1990 Korku Dublör 6.1 5,178

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör 7.5 87,743

İki Kadın Arasında
1990 Dram Dublör 6.6 9,547
1990 Aksiyon Oyuncu 5.6 221

Doğruyu Seç
1989 Dram Dublör 7.9 71,245

Kanun Namına
1984 Aksiyon Dublör 7.5 19,813
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,998) Arrow (1,620) Outlander (1,269) Supernatural (1,112) Better Call Saul (944) La Casa de Papel (914) Titans (905) The Last Ship (892) Doctor Who (815) Kidding (656)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018