Giriş Kayıt
José Antonio de la Loma hijo

José Antonio de la Loma hijo (80)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

José Antonio de la Loma hijo, 04 Mart 1924 doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı, yapım yöneticisi.

El más fabuloso golpe del Far-West (1972) yapımıyla biliniyor.

José Antonio de la Loma hijo, 06 Nisan 2004 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Mart 1924
Ölüm Tarihi: 06 Nisan 2004
Diğer Bir İsmi: Tony Loma Jr. | José A. de la Loma Jr. | José Anto
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 65 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
6.6 108
1985 61 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.2 197
1983 59 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Senarist
5.2 1,492
1967 43 Aksiyon Senarist 5.8 207
1967 43 Suç Senarist 5.9 14
1967 43 Suç Senarist 7.0 892
1967 43 Western Senarist 6.4 72
1966 42 Macera Senarist 5.9 529
1966 42 Western Senarist 5.3 72
1966 42 Aksiyon Senarist 5.1 85
1965 41 Western Senarist 4.9 50
1965 41 Macera Senarist 5.5 334

17 Kişi Ölecek
1965 41 Macera Yönetmen
Senarist
5.3 63
1965 41 Western Senarist 5.2 17
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018