Giriş Kayıt
Karl W. Lohninger

Karl W. Lohninger


Sesler, Oyuncu, Kameraman

Karl W. Lohninger, sesler, oyuncu, kameraman.

The Love Witch (2016), Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film (2006), The Conrad Boys (2006), East Side Story (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Karl Lohninger
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 7.5 76
2016 Komedi Sesler 6.2 8,984
2013 Belgesel Sesler 7.5 223
2011 Komedi Oyuncu
Kameraman
4.3 46
2010 Belgesel Sesler 7.9 22

Hayalet Yazar
2010 Suç Oyuncu 7.2 147,486

Antik Yabancılar
2009 Belgesel Sesler 7.4 7,820
2009 Belgesel Sesler 7.9 103
2009 Dram Sesler 6.6 96
2008 Dram Sesler 4.6 346

Bahçe Partisi
2008 Dram Sesler 5.6 3,216
2008 Korku Sesler 5.5 7,546
2007 Dram Sesler 5.7 405
2007 Komedi Sesler 6.1 1,348
2007 Komedi Sesler 5.8 208
2006 Belgesel Sesler 7.3 3,084
2006 Komedi Sesler 6.7 1,503
2006 Dram Sesler 6.1 840
2006 Komedi Sesler 5.6 2,391
2004 Aile Sesler 8.0 2,474
2003 Korku Sesler 4.0 457
2003 Komedi Sesler 4.1 69
2002 Kısa Metraj Sesler
Oyuncu
7.1 30
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019