Giriş Kayıt
James Logan

James Logan (48)


Dublör, Oyuncu, Görsel Efekt, Özel Efekt

James Logan, 27 Ekim 1970 Dallas, Texas, ABD doğumlu dublör, oyuncu, görsel efekt, Özel efekt.

Better Off Ted (2009), Melrose Place 1 (1992), Fear, Inc. (2016), Portal: No Escape (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ekim 1970
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 48 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 330
2018 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,610
2018 48 Dram Dublör    

Davud ve Câlût: İnanç Savaşı
2016 46 Aksiyon Oyuncu 2.9 386
2016 46 Suç Dublör 5.0 494
2016 46 Komedi Dublör 5.6 3,853
2016 46 Dram Oyuncu 6.4 2,337
2016 46 Aksiyon Dublör 3.6 2,193
2016 46 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,428
2016 46 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.6 2,804
2016 46 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.4 10,731
2016 46 Aksiyon Dublör 3.5 302
2015 Komedi Oyuncu 6.2 2,593

Evrim
2014 44 Dram Dublör 6.3 201,279
2014 44 Aksiyon Dublör 3.7 2,045

Zor Biraderler
2014 44 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 92,214
2014 44 Gerilim Dublör 3.8 448

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 43 Macera Oyuncu 7.5 565,204
2013 43 Gerilim Dublör
Oyuncu
6.9 7

Geçit Yok
2013 43 Aksiyon Dublör 6.4 125,168
2012 42 Kısa Metraj Görsel Efekt
Sesler
Yapımcı
Editör
Yönetmen
4.0 21
2011 41 Western Oyuncu
Dublör
4.6 425
2011 41 Aksiyon Dublör 4.0 4,728
2011 41 Kısa Metraj Oyuncu
Dublör
7.2 1,965
2011 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.1 2,121

Sırtlanlar
2011 41 Korku Dublör 2.8 946
2011 41 Dram Dublör 6.7 9,307
2011 41 Komedi Dublör 5.4 1,794

Mekanik
2011 41 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 138,932

Cehennem Melekleri
2010 40 Aksiyon Dublör 6.5 303,104

Cennetteki Gölgeler
2010 40 Aksiyon Dublör 4.2 323
2010 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.3 1,758
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 75,260
2010 40 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
7.1 11

Halk Düşmanları
2009 39 Biyografi Dublör 7.0 257,359
2009 Komedi Dublör 8.2 23,273
2008 38 Gerilim Dublör 4.1 168

Tımarhane
2008 Korku Dublör 5.1 4,284
2008 Komedi Dublör 7.7 8,957

Cadılar Bayramı
2007 37 Korku Dublör 6.1 100,893
2007 Dram Dublör 7.0 6,461
2007 Dram Dublör 7.7 22,609
2006 Aksiyon Dublör 8.1 7,406

Amerikan Rüyaları
2006 36 Komedi Dublör 5.5 23,596

Buluşma Olayı
2006 36 Komedi Dublör 2.8 54,136
2006 Dram Oyuncu 6.7 918
2006 Suç Dublör 8.7 585,408
2004 34 Aksiyon Dublör 6.7 72,922
2004 34 Aksiyon Dublör 8.0 598,548
2003 33 Aksiyon Dublör 8.1 882,173

İntikam Ateşi
2003 33 Aksiyon Dublör 6.1 41,900
2003 33 Aksiyon Dublör 6.7 94,129

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.8 104,184

Kutu
2003 33 Suç Dublör 5.0 428

Korkusuz
2003 33 Aksiyon Dublör 5.3 194,945
2002 Komedi Oyuncu 8.0 57,917

İlk 20 Milyon
2002 32 Komedi Dublör 5.6 2,964

Show Time (0)
2002 32 Aksiyon Dublör 5.5 56,955

Gemide Terör
2000 30 Aksiyon Dublör 3.4 324

Gökyüzünde Dehşet
2000 30 Aksiyon Dublör 4.1 400
1999 29 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 309
1995 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 14,805
1995 25 Komedi Özel Efekt 4.2 4,826

Bomba
1994 24 Aksiyon Dublör 6.2 25,897
1993 Komedi Oyuncu 6.8 130

Melrose Place 1
1992 Dram Dublör 5.8 9,799
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,875
- Dram Oyuncu 7.0 20
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019