Giriş Kayıt
Andrew Lockley

Andrew Lockley (48)


Görsel Efekt, Oyuncu

Andrew Lockley, 05 Mayıs 1971 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu görsel efekt, oyuncu.

Cazibe Kanunları (2004), (2018) Venom: Zehirli Öfke (2018), (2002) Saatler (2002), (2004) Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1971
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Andy Lockley
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Venom: Zehirli Öfke
2018 47 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 261,090
2017 46 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 458,813

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 45 Macera Görsel Efekt 6.7 139,429

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 45 Macera Görsel Efekt 6.2 78,747
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,565

Yıldızlararası
2014 43 Macera Görsel Efekt 8.6 1,280,405

Zafere Hücum
2013 42 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 388,826

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 41 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 1,374,533

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 40 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 651,944
2011 Oyuncu 6.4 1,468

Başlangıç
2010 39 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 1,820,454

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 253,244

Kara Şövalye
2008 37 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 2,042,552

M.Ö. 10.000
2008 37 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 119,471

Sıkı Aynasızlar
2007 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 422,415

Deh
2007 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 169,183

Son Umut
2006 35 Dram Görsel Efekt 7.9 427,722

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 34 Macera Görsel Efekt 7.7 484,863

Batman Başlıyor
2005 34 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 1,183,025

Alien Predator'a Karşı
2004 33 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 172,271

Cazibe Kanunları
2004 33 Komedi Görsel Efekt 5.9 20,841

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 33 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 12,958

Soğuk Dağ
2003 32 Dram Görsel Efekt 7.2 131,643

Muhteşem Kahramanlar
2003 32 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 156,709
2003 32 Dram Görsel Efekt 7.7 1,345

Diptekiler
2002 31 Korku Görsel Efekt 6.2 19,718

Saatler
2002 31 Dram Görsel Efekt 7.6 116,144

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 190,855

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 31 Macera Görsel Efekt 7.4 489,053

Aydaki Adam
2002 31 Komedi Görsel Efekt 3.8 22,751
2001 30 Macera Görsel Efekt 4.9 1,475
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019