Giriş Kayıt
Bruno Lochet

Bruno Lochet (58)


Oyuncu

Bruno Lochet, 18 Ekim 1959 Le Mans, Fransa doğumlu oyuncu.

Kabahat Voltaire'de (2000), Stars 80 (2012), Dante 01 (2008), Matmazel Chambon (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1959
Doğum Yeri: Le Mans, Fransa
Diğer Bir İsmi: Les Deschiens
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 58 Komedi Oyuncu    
2017 Oyuncu 7.4 14
2016 57 Oyuncu 6.3 1,981
2015 56 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 25
2015 56 Dram Oyuncu 6.2 16

Pıtırcık Tatilde
2014 55 Komedi Oyuncu 6.1 1,404
2014 55 Komedi Oyuncu 6.0 4,899
2013 54 Komedi Oyuncu 5.1 312
2013 54 Animasyon Oyuncu 6.4 86

Büyük Yarış
2013 54 Komedi Oyuncu 5.9 440
2012 53 Komedi Oyuncu 7.3 346
2012 53 Komedi Oyuncu 5.2 507
2011 52 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.2 95

Kadın İsterse
2010 51 Komedi Oyuncu 6.4 8,439
2010 51 Komedi Oyuncu 6.3 10,046
2010 51 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 51 Komedi Oyuncu 5.8 65

Küçük Dereler
2010 51 Dram Oyuncu 6.6 299
2010 51 Komedi Oyuncu 5.2 246
2010 51 Komedi Oyuncu 6.3 161

Mamut
2010 51 Komedi Oyuncu 6.1 2,964

Cennet Batıda
2009 50 Dram Oyuncu 6.9 1,950

Matmazel Chambon
2009 50 Dram Oyuncu 6.9 2,065
2008 49 Dram Oyuncu 6.0 410
2008 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 5,110

Balıklı Bulgur
2007 48 Dram Oyuncu 7.4 5,478

Albayım
2006 47 Suç Oyuncu 7.2 451

Çılgın Polis
2006 47 Komedi Oyuncu 6.3 1,598
2005 46 Komedi Oyuncu 5.6 228
2004 45 Dram Oyuncu 6.5 1,404

Kabahat Voltaire'de
2000 41 Dram Oyuncu 7.0 599
1998 39 Komedi Oyuncu 5.9 52
1995 36 Komedi Oyuncu 7.2 4,427
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,692) Shameless (3,969) Bodyguard (2,305) Fear the Walking Dead (1,688) Castle Rock (1,670) Suits (1,480) The First (1,223) La Casa de Papel (1,191) The 100 (1,119) Mayans M.C. (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018