Giriş Kayıt
Bruno Lochet

Bruno Lochet (59)


Oyuncu

Bruno Lochet, 18 Ekim 1959 Le Mans, Fransa doğumlu oyuncu.

Kabahat Voltaire'de (2000), Stars 80 (2012), Büyük Yarış (2013), Dante 01 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1959
Doğum Yeri: Le Mans, Fransa
Diğer Bir İsmi: Les Deschiens
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 58 Komedi Oyuncu 3.4 87
2017 Oyuncu 7.1 32
2016 57 Oyuncu 6.3 2,029
2015 56 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 50
2015 56 Dram Oyuncu 6.0 22

Pıtırcık Tatilde
2014 55 Komedi Oyuncu 6.2 1,971
2014 55 Komedi Oyuncu 6.0 6,528
2013 54 Komedi Oyuncu 5.2 421
2013 54 Animasyon Oyuncu 6.3 103

Büyük Yarış
2013 54 Komedi Oyuncu 5.9 506
2012 53 Komedi Oyuncu 7.1 416
2012 53 Komedi Oyuncu 5.2 616
2011 52 Dram Oyuncu 6.9 21
2011 Komedi Oyuncu 6.9 135

Kadın İsterse
2010 51 Komedi Oyuncu 6.4 9,294
2010 51 Komedi Oyuncu 6.4 11,664
2010 51 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 6
2010 51 Komedi Oyuncu 5.7 77

Küçük Dereler
2010 51 Dram Oyuncu 6.5 323
2010 51 Komedi Oyuncu 5.3 278
2010 51 Komedi Oyuncu 6.3 194

Mamut
2010 51 Komedi Oyuncu 6.1 3,252

Cennet Batıda
2009 50 Dram Oyuncu 6.9 2,141

Matmazel Chambon
2009 50 Dram Oyuncu 6.9 2,394
2008 49 Dram Oyuncu 6.0 462
2008 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 5,415

Balıklı Bulgur
2007 48 Dram Oyuncu 7.4 6,191

Albayım
2006 47 Suç Oyuncu 7.1 477

Çılgın Polis
2006 47 Komedi Oyuncu 6.3 1,763
2005 46 Komedi Oyuncu 5.5 238
2004 45 Dram Oyuncu 6.5 1,538

Kabahat Voltaire'de
2000 41 Dram Oyuncu 6.9 668
1998 39 Komedi Oyuncu 5.9 55
1995 36 Komedi Oyuncu 7.2 5,178
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018