Giriş Kayıt
Tony Lo Bianco

Tony Lo Bianco (82)


Oyuncu

Tony Lo Bianco, 19 Ekim 1936 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Kanunun Kuvveti (1971), The Honeymoon Killers (1970), God Told Me To (1976), City of Hope (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1936
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Anthony Greco
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 76 Komedi Oyuncu 6.6 45

İrlandalıyı Öldür
2011 75 Aksiyon Oyuncu 7.1 41,681
2010 74 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 17
2009 73 Dram Oyuncu 4.7 382
2001 65 Komedi Oyuncu 6.4 1,363
1999 63 Biyografi Oyuncu 6.6 911

Mafya
1998 62 Komedi Oyuncu 5.5 13,906
1998 62 Aksiyon Oyuncu 4.2 127
1997 61 Suç Oyuncu 7.1 1,975

Adalet Yemini
1996 60 Aksiyon Oyuncu 5.2 429

Jüri
1996 60 Dram Oyuncu 5.6 15,864
1995 59 Biyografi Oyuncu 7.1 27,112
1995 59 Biyografi Oyuncu 6.4 1,809

Kaynama Noktası
1993 57 Aksiyon Oyuncu 4.9 5,188
1993 Suç Oyuncu 8.6 10,632
1991 55 Suç Oyuncu 7.4 2,006
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,343
1986 50 Dram Oyuncu 6.4 95
1984 48 Aksiyon Oyuncu 5.5 8,335

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 16,076
1982 Macera Oyuncu 7.9 996

Yumruk
1978 42 Dram Oyuncu 6.4 6,564
1978 42 Dram Oyuncu 5.8 752
1976 40 Suç Oyuncu 6.3 3,964
1974 38 Dram Oyuncu 7.1 227
1973 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,329
1973 37 Biyografi Oyuncu 7.8 97,621
1973 Oyuncu 7.5 700

Maceralar Kralı
1973 37 Komedi Oyuncu 6.0 331

Kanunun Kuvveti
1971 35 Aksiyon Oyuncu 7.8 99,952
1970 34 Suç Oyuncu 7.1 3,915

Şahane Yıldız
1968 32 Biyografi Oyuncu 6.6 1,824
1968 32 Macera Oyuncu 5.2 296
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019