Giriş Kayıt
Bernard Llopis

Bernard Llopis


Oyuncu, Kameraman

Bernard Llopis, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanunun Kuvveti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,952

Çapraz Ateş
2008 Aksiyon Oyuncu 5.8 632

Taksi 3
2003 Aksiyon Oyuncu 5.8 37,498
2001 Komedi Kameraman 6.6 1,994

Nenette ile Boni
1996 Dram Oyuncu 7.0 1,185
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019