Giriş Kayıt
Raymond Llewellyn

Raymond Llewellyn


Oyuncu

Raymond Llewellyn, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ray Llewellyn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Oyuncu 6.3 15,275
1996 Suç Oyuncu 8.2 1,951
1990 Macera Oyuncu 6.3 541
1978 Macera Oyuncu 6.0 318
1963 Macera Oyuncu 8.4 32,295
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019