Giriş Kayıt
Douglas Livingstone

Douglas Livingstone


Senarist, Oyuncu

Douglas Livingstone, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, oyuncu.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Dougie Livingstone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Senarist 8.2 38
1992 Suç Senarist 7.7 534
1987 Biyografi Senarist 6.7 213
1981 Korku Senarist 7.4 1,731
1970 Dram Oyuncu
Senarist
7.6 196

Bir Çeşit Aşk
1962 Dram Oyuncu 7.4 1,298
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,240
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019