Giriş Kayıt
Peiqi Liu

Peiqi Liu


Oyuncu

Peiqi Liu, oyuncu.

The Story of Qiu Ju (1992), Birlikte (2002), Shadow Magic (2000), (2013) İntikam Saati (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peiqi Lui
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.2 1,420
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 34
2017 Dram Oyuncu 8.5 59
2017 Dram Oyuncu 8.0 59
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 25

Yuvaya Dönüş
2014 Dram Oyuncu 7.3 4,315

İntikam Saati
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 7,724
2011 Dram Oyuncu 2.5 5,499
2008 Oyuncu    

Birlikte
2002 Dram Oyuncu 7.4 4,067
2000 Dram Oyuncu 7.3 677
1994 Komedi Oyuncu 7.2 391

The Story of Qiu Ju
1992 Komedi Oyuncu 7.6 4,755
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018