Giriş Kayıt
Peiqi Liu

Peiqi Liu


Oyuncu

Peiqi Liu, oyuncu.

The Story of Qiu Ju (1992), Birlikte (2002), Shadow Magic (2000), (2013) İntikam Saati (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peiqi Lui
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.2 1,515
2017 Aksiyon Oyuncu 6.1 43
2017 Dram Oyuncu 8.5 59
2017 Dram Oyuncu 8.1 65
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 25

Yuvaya Dönüş
2014 Dram Oyuncu 7.3 4,364

İntikam Saati
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 7,797
2011 Dram Oyuncu 2.5 5,506
2008 Oyuncu    

Birlikte
2002 Dram Oyuncu 7.4 4,075
2000 Dram Oyuncu 7.2 703
1994 Komedi Oyuncu 7.2 392

The Story of Qiu Ju
1992 Komedi Oyuncu 7.6 4,821
Dizi Altyazıları
Vikings (5,778) Supernatural (2,607) Titans (2,500) The Flash (1,634) The Gifted (1,274) Doctor Who (1,180) The Big Bang Theory (1,029) Outlander (1,026) La Casa de Papel (991) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018