Giriş Kayıt
Robert Little

Robert Little


Yapımcı

Liverpool, England, UK, Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı.

War of the Dead (2011), Trading Mom (1994), Tanrı'nın Ordusu 2 (1998), Genetik Miras (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Liverpool, England, UK
Doğum Yeri: Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Robbie Little
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.9 252
2017 Gerilim Yapımcı 4.3 110
2016 Animasyon Yapımcı 7.8 2,217
2016 Dram Yapımcı 6.7 264
2011 Aksiyon Yapımcı 4.1 2,337

Tuzak
2010 Macera Yapımcı
5.3 14,192

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Yapımcı 7.0 16,733
2009 Dram Yapımcı 6.4 1,737
2008 Belgesel Yapımcı 7.5 599

Genetik Miras
2008 Biyografi Yapımcı 6.9 3,021
2008 Korku Yapımcı 5.1 2,571

Amerikan Büyüsü
2005 Korku Yapımcı 5.1 23,584
2005 Suç Yapımcı 7.3 26,542
1999 Dram Yapımcı 7.2 18,709

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 Fantastik Yapımcı 5.8 6,533
1998 Dram Yapımcı 6.2 1,454
1994 Komedi Yapımcı 5.5 1,554
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019