Giriş Kayıt
Rich Little

Rich Little (80)


Oyuncu

Richard Caruthers Little, 26 Kasım 1938 Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Hesaplaşma Zamanı (2013), (2008) Futurama: Bender's Game (2008), (2018) They'll Love Me When I'm Dead (2018), (1971) Red Kit (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Caruthers Little
Doğum Tarihi: 26 Kasım 1938
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Takma İsmi: The Man of a Thousand Voices
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 80 Dram Oyuncu 6.9 4,532
2018 80 Belgesel Oyuncu 7.5 3,064
2015 77 Belgesel Oyuncu 6.2 742

Hesaplaşma Zamanı
2013 75 Komedi Oyuncu 6.4 54,098
2012 74 Belgesel Oyuncu 7.6 231
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 18,863
1996 Komedi Oyuncu 6.9 2,754
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 379
1987 49 Komedi Oyuncu 4.4 161

Alf 1
1986 Komedi Oyuncu 7.4 28,555

Çılgın Bir Yaz
1986 48 Komedi Oyuncu 6.4 12,736

Ölsem Daha İyi
1985 47 Komedi Oyuncu 7.2 38,713
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,117
1983 45 Komedi Oyuncu 4.3 5,122

Pembe Panterin izinde
1982 44 Komedi Oyuncu 4.9 8,814
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,892

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,681

Red Kit
1971 33 Animasyon Oyuncu 6.9 1,185
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,025

Pembe Panter Şovu
1969 Animasyon Oyuncu 7.7 13,738
1967 Komedi Oyuncu 8.8 4,202
1967 Komedi Oyuncu 8.0 2,270
1967 Komedi Oyuncu 6.5 1,848
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,818
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019