Giriş Kayıt
Bill Lischak

Bill Lischak


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Bill Lischak, yapımcı, yapım yöneticisi.

Sürücü (2011), Mutluluğun Peşinde (2010), The Spirit (2008), Varlıktan Yokluğa (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Lischak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İki Eli Kanda
2016 Suç Yapımcı 7.6 161,425

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Yapımcı 6.6 206,035
2013 Komedi Çeşitli 7.4 129,743

Sürücü
2011 Suç Yapımcı 7.8 503,304

Varlıktan Yokluğa
2011 Komedi Yapımcı 5.5 13,292

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Yapımcı 7.0 44,518
2008 Aksiyon Yapımcı 4.8 56,841

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.9 2,865
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018