Giriş Kayıt
Joe Lisanti

Joe Lisanti


Müzisyen, Sesler

Joe Lisanti, müzisyen, sesler.

Düşman Hattında (2001), Hayatın Benim (2004), Cennetten Çok Uzakta (2002), Crazy Rich Asians (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Lisanti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik 7.5 23,882

Mumya
2017 Aksiyon Müzik 5.5 140,640

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Müzik 6.7 167,234
2017 Aksiyon Müzik 6.0 85,587

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Müzik 5.2 72,607

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Müzik 7.4 604,288

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Müzik 5.8 59,497

Motel
2014 Suç Müzik 5.3 15,049
2013 Aksiyon Müzik 5.2 4,528

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Müzik 7.0 501,884

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Müzik 7.2 649,631
2013 Aile Müzik 7.0 2,504

İyi Kızlar
2013 Dram Müzik 6.0 12,925

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Müzik 6.6 270,535

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Müzik 6.1 10,001

Son Durak 5
2011 Korku Müzik 5.9 94,491

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik 7.3 319,672

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Müzik 5.8 164,385

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Müzik 6.5 299,334

Adalet Peşinde
2009 Suç Müzik 7.4 243,003

Ortadaki Adam
2009 Komedi Müzik 6.6 34,457

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Müzik 2.6 63,765

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Müzik 6.6 233,883
2008 Dram Müzik 6.2 15,753

Kartal Göz
2008 Aksiyon Müzik 6.6 163,312

John Rambo
2008 Aksiyon Müzik 7.0 196,222
2008 Belgesel Müzik 6.5 3,844

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Müzik 4.7 104,885

Suikastçı
2007 Aksiyon Müzik 6.3 78,981

İki Dünya Arasında
2007 Dram Müzik 7.0 2,236

Böcek
2006 Gerilim Müzik 6.1 30,542

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Müzik 5.3 43,337

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Müzik 5.9 62,345

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Müzik 6.0 210,041
2006 Dram Müzik 5.8 18,843

Hayatımın Maçı
2005 Dram Müzik 7.5 24,984
2005 Dram Müzik 7.0 267,029

El Charro’nun Laneti
2005 Korku Müzik 3.0 820
2004 Korku Müzik 5.1 30,070

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Müzik 7.2 147,373

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Müzik 3.3 97,912

Hayatın Benim
2004 Suç Müzik 6.2 72,264

Sisler Evi
2003 Dram Müzik 7.6 60,630

Diş Perisi
2003 Korku Müzik 5.0 28,079

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Müzik 7.4 39,922

Yeter
2002 Suç Müzik 5.7 34,715

Sadakatsiz
2002 Dram Müzik 6.7 71,232
2002 Komedi Müzik 4.1 1,243

Aman Doktor
2001 Komedi Müzik 5.8 9,649

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Müzik 6.4 93,051

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Müzik 5.7 197,142

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 Korku Müzik 4.0 31,752

Korkusuz
2000 Aksiyon Müzik 5.9 63,597
2000 Komedi Müzik 7.6 6,071

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Müzik 7.5 155,125

Hayalet Süvari
1999 Dram Müzik 7.4 296,724

Ed TV
1999 Komedi Sesler 6.1 38,006
1999 Macera Müzik 7.3 194,495

Çorap Söküğü
1999 Komedi Sesler 4.7 961

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 6.0 69,643
1998 Komedi Müzik 6.6 9,981
1998 Komedi Sesler 5.9 1,735

Vücut Dili
1997 Komedi Müzik 6.3 35,196

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Çeşitli 6.2 2,878

İlk Eşler Kulübü
1996 Komedi Müzik 6.3 36,875

Gergin Saatler
1996 Dram Sesler 5.0 264
1996 Komedi Müzik 6.8 2,758
1996 Komedi Sesler 7.3 4,501
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,698) Shameless (3,690) Bodyguard (2,312) Castle Rock (1,962) The First (1,570) Fear the Walking Dead (1,317) La Casa de Papel (1,079) The 100 (1,059) Friends (752) Suits (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018