Giriş Kayıt
David Lis

David Lis


Sesler

David Lis, sesler.

Sharpe's Rifles (1993), Sharpe's Eagle (1993), Sharpe's Enemy (1994), Kırık Kanatlar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sesler 5.5 48
2013 Dram Sesler 8.7 1,123
2013 Komedi Sesler 6.2 284
2010 Komedi Sesler 6.6 839
2010 Dram Sesler 7.1 191
2010 Dram Sesler 7.3 659

Lübnan
2009 Dram Sesler 6.9 10,470

Sırlar
2007 Dram Sesler 7.0 1,804
2006 Macera Sesler 7.2 594
2005 Dram Sesler 7.1 135
2004 Dram Sesler 6.5 48
2004 Dram Sesler 7.0 166
2004 Komedi Sesler 7.1 709
2003 Dram Sesler 6.4 49
2003 Komedi Sesler 7.5 547

Kırık Kanatlar
2002 Dram Sesler 7.5 2,275
2001 Dram Sesler 6.9 143
2001 Komedi Sesler 7.0 197
2000 Suç Sesler 5.4 38
1999 Dram Sesler 6.6 133
1997 Dram Sesler 6.7 109
1996 Biyografi Sesler 4.5 210
1995 Komedi Sesler 6.8 191
1994 Aksiyon Sesler 8.0 2,288
1993 Dram Sesler 7.3 499
1993 Aksiyon Sesler 8.0 2,705
1993 Aksiyon Sesler 7.8 3,535

Aviya'nın Yazı
1989 Biyografi Sesler 7.1 332
1989 Dram Sesler 6.5 16
1988 Dram Sesler 7.4 8,075
1988 Dram Sesler 6.1 12
1986 Aksiyon Sesler 4.4 1,023
1986 Komedi Sesler 7.1 651
1985 Dram Sesler 6.1 16
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019