Giriş Kayıt
Michael Lipton

Michael Lipton (86)


Oyuncu

Michael Lipton, 27 Nisan 1925 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

Michael Lipton, 10 Şubat 2012 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1925
Ölüm Tarihi: 10 Şubat 2012
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 55 Dram Oyuncu 4.7 472

Şebeke
1976 51 Dram Oyuncu 8.1 128,836

Herkül New York'ta
1970 45 Macera Oyuncu 3.2 15,671
1968 Dram Oyuncu 7.1 2,013
1966 41 Dram Oyuncu 6.5 273
1961 Dram Oyuncu 8.2 293
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,670
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019